کلینیک تخصصی ناخن لاهیجان

مرکز تخصصی ناخن به مدیریت مریم تقوی (مدرس سبک روسی) به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزشی و ارائه خدمات ناخن در لاهیجان فعالیت دارد. مریم تقوی عضو رسمی آکادمی فی اروپا می باشد. خدمات ناخن در محیطی آرام، بهداشتی، با استفاده از مرغوب ترین مواد و به روز ترین تکنیک ها توسط متخصصان ارائه می شود. ناخنکار حرفه ای با متد مناسب و مدرن و متریال با کیفیت، ناخن زیبا و با استحکام خلق می کند. در این صورت، ناخن هوا نمیگیرد و دوام بالایی دارد و از بروز بیماری های ناخن جلوگیری می شود. تلاش ما در مرکز تخصصی ناخن جلب حداکثری رضایت مشتریان است تا با توجه مد بهترین خدمات را ارائه دهیم.

مریم تقوی

کاشت پلی ژل

کاشت پلی ژل

کاشت پلی ژل

کاشت پلی ژل ناخن از جمله روشهای نوین کاشت ناخن به حساب می‌آید. مقاومت این نوع کاشت ترکیبی از مقاومت و استحکام کاشت با پودر اکریلیک و کاشت ژل است. البته این نوع کاشت نسبت به کاشت با پودر و ژل انعطاف بیشتری دارد و سبک ‌تر است.

پلی ژل یا ژل پمادی نوعی از مواد کاشت ناخن با ژل است که به صورت تیوپی در بازار عرضه می شود پلی ژل  نیز مانند سایر ژل ها در ۲ نوع هارد ژل و سافت ژل و در رنگ های مختلف موجود است. پلی ژل را می توان در کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن با تیپ، کاشت ناخن با فیبر، کاشت ناخن با فرمر و انواع کاشت های گریم با ژل استفاده کرد.

ماندگاری پلی ژل روی ناخن در صورتی که صحیح پیاده سازی گردد حدود ۲۱ روز است، معمولا قبل از اینکه پلی ژل آسیب ببیند زمان ترمیم ناخن فرا می رسد.پلی ژل ها در عین حال که دوام بالایی دارند، انعطاف پذیری مناسبی هم دارند که از آسیب ناخن ها به خوبی جلوگیری می کنند. پلی ژل ها به وسیله دستگاه UV LED خشک می گردند و سوهان کشی آن ها نیز آسان و راحت می باشد. می توان گفت به دلیل همین مقاومت و انعطاف پذیری پلی ژل ها دارای شکنندگی کمی می باشند.

۷ مورد از مزایا کاشت پلی ژل

  1. به دلیل استفاده نشدن از لیکویید در این نوع کاشت، کاشت پلی ژل کاملا بدون بو می باشد.
  2. سوهان کشی کمتری دارد در نتیجه سریع تر انجام می شود.
  3. تنوع رنگی زیادی دارد.
  4. هیچ گونه عارضه جانبی ای به همراه ندارد و باعث حساسیت نمی شود.
  5. ظاهری فوق العاده زیبا و کاملا طبیعی برای ناخن ایجاد می کند.
  6. به افزایش انعطاف پذیری ناخن ها کمک می کند و باعث استحکام و افزایش طول عمر ناخن ها می شود.
  7. حالت طبیعی ناخن را حفظ می کند.

۳ مورد از معایب کاشت پلی ژل

  1. هر دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد.
  2. به دلیل گران تر بودن ژل و مواد مصرفی هزینه کاشت  پلی ژل نیز نسب به سایر انواع کاشت بیشتر است.
  3. برداشتن آن نسبت به سایر کاشت ها سخت تر است.

قیمت کاشت پلی ژل

به دلیل آن که در کاشت پلی‌ ژل از مواد گران ‌تری در مقایسه با دیگر کاشت‌ها استفاده شده و به دستگاه UV نیاز است، هزینه کاشت اول آن نیز بسیار گران ‌تر از دیگر کاشت‌ها است. ترمیم آن نیز نسبت به دیگر ترمیم‌ها هزینه بالاتری دارد آن هم به این دلیل که باید مواد قبلی کاملا نازک شود تا حالت مصنوعی به خود نگیرد به همین خاطر برخی از ناخنکاران به طور کامل کاشت را ریموو کرده و دوباره انجام می‌‌دهند و هزینه ریموو را از مشتریان می‌گیرند.

 

کاشت پلی ژل در منزل

شاید انجام این نوع کاشت در ویدیو ها یا به صورت تئوری  بسیار ساده به نظر بیاید اما کاشت پلی ژل هم مانند سایر انواع کاشت نیاز به تخصص و متریال و ابزار خاص خود داردو بهتر است برای کار های تخصصی این چنینی به سالن های زیبایی معتبر و یا افراد متخصص در این زمینه مراجعه فرمایید اما در ادامه ی این مقاله مراحل کاشت پلی ژل و ابزار مورد نیاز این نوع کاشت را برای تان توضیح خواهیم داد.

کاشت پلی ژل

تفاوت و کاربرد انواع ژل در کاشت پلی ژل

در ابتدا و برای شروع بهتر است تفاوت انواع ژل را در این نوع کاشت از لحاظ  ظاهری  بنیادی و کاربردی بدانید. در ابتدا به معرفی انواع ژل ها می پردازیم.

ژل اکریلیک (Acrylic Gel)

این ژل یکی از ژل های مورد استفاده در کاشت پلی ژل می باشد. رنگ این نوع ژل نسبتا مات می باشد.

هپی ژل (Happy Gel)

رنگ این ژل حالت صورتی بسیار کمرنگ و رنگ پریده می باشد. و بعد از کاشت ناخن، صورتی براق می شوند.

ژل سفید (White Gel)

این ژل بعد از استفاده کاملا سفید می شود.

تفاوت هارد ژل و سافت ژل

تفاوت ظاهری:

هارد ژل ها آدامسی تر و سفت تر از سافت ژل ها هستند. سافت ژل ها در حقیقت خمیرهایی نرم و کشسان می باشند و هارد ژل ها خمیرهابی سفت تر و کمتر کشسان می باشند.

تفاوت بنیادی:

هارد ژل ها ژل هایی هستند که استون روی آنها اثری ندارد و وقتی روی ناخن اجرا می شوند نمی توانید با استون آنها را ریموو کنید و باید از سوهان یا ریموور مخصوص خودشان استفاده کنید. این در حالی است که در سافت ژل ها استون کاملا تاثیر داشته و اگر روی ناخن از سافت ژل استفاده شده باشد به راحتی و بدون آسیب رسانی به صدف ناخن می توان آن را با استون ریموو کرد.

تفاوت کاربردی:

موادگذاری با هاردژل ها خیلی راحت تر از سافت ژل ها می باشد. چون همانطور که گفتیم به خاطر خاصیت کشسانی کمتر، آنها کمتر به قلم می چسبند و راحت تر روی ناخن پخش می شوند.

مواد لازم برای کاشت پلی ژل

  1. پلی ژل (رنگ دلخواه مشتری )
  2. بیس کات ژل (یا پرایمر کار با ژل)
  3. ضد قارچ
  4. کلینزر

ابزار مورد نیاز برای کاشت پلی ژل

  1. عقب زن
  2. نیپر
  3. سوهان برقی
  4. دستگاه UV
  5. سر سوهان مانیکور اشکی
  6. سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
  7. سر سوهان الماسه استوانه
  8. سر سوهان کاغذی نرم
  9. سوهان دستی نرم
  10. قلم تخت کار با ژل
  11. پد کلینزر
  12. پینچر
  13. فرمر
  14. بافر

مراحل انجام کاشت پلی ژل

۱.مرحله اول آماده سازی ناخن

برای آماده سازی ناخن، ابتدا با استفاده از پوشر فولیکول های موجود در سطح ناخن را کنار بزنید و سپس بوسیله سر سوهان مانیکور اشکی فولیکول های اضافی را برداید. اکنون با استفاده از ناخن گیر پوسته های ایجاد شده در اطراف ناخن را جدا کنید. سر سوهان کاغذی نرم را برداشته و سطح ناخن ها را سوهان بزنید. توجه کنید که در این مرحله به کراتین صدف ناخن صدمه وارد نشود.

۲.مرحله دوم نصب فرمر

اکنون نوبت به مرحله دوم یعنی نصب فرمر می رسد. قبل از نصب فرمر باید سطح ناخن را به یک ضد قارچ آغشته کنید، سپس از فرمر استفاده کنید. بهتر است فرمرها یکبار مصرف باشند. برای استفاده از فرمر تنها کافی است آن را از روی کاغذ جدا کنید و سپس لبه‌های اضافی آن را به هم بچسبانید. در این حالت فرمر یک قسمت دایره‌ای شکل خالی دارد که محل قرار گیری ناخن خواهد بود.

برخی از افراد به جای استفاده از فرمر های ناخن از تیپ برای کاشت پلی ژل استفاده می کنند.

۳.مرحله سوم مواد گذاری

مرحله مواد گذاری خود شامل ۱۰ مرحله جدید می شود که باید به ترتیب و قدم به قدم انجام دهید.

۱. بیس کت را روی ناخن قرار دهید.

۲. ناخن را داخل دستگاه یو وی قرار دهید. مدت زمان استفاده از دستگاه یو وی به برند بیس کت استفاده شده بستگی دارد.

۳. بعد از گذشت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه نوبت به استفاده از ماده پلی ژل می‌رسد. تیوپ پلی ژل را فشار دهید و مقدار مناسبی از پلی ژل را روی ناخن قرار دهید.

۴. اکنون پد کلینزر را خیس کرده و به محلول کلینزر آغشته کنید.

۵. قلم مو را روی پد قرار دهید تا محلول جذب قلم مو شود.

۶. سپس از قلم موی آغشته شده به کلینزر برای پخش پلی ژل استفاده کنید.

۷. طول ناخن را متناسب با سلیقه مشتری و همچنین با توجه به فرمر انتخاب کنید.

۸. ناخن را به مدت ۹۰ ثانیه داخل دستگاه یو وی قرار دهید.

۹. اکنون نوبت به جدا کردن فرمر از سطح ناخن ها می رسد.

۱۰. با استفاده از پد آغشته به کلینزر سطح چسبناک ناخن ها را تمیز کنید.

۴. مرحله چهارم سوهان کشیدن

در این مرحله ابتدا باید از سر سوهان نرم جهت مرتب کردن بالا و بغل ناخن ها و سپس از سر سوهان مانیکور استوانه‌ای دورگیر برای مرتب کردن اطراف و دور ناخن استفاده کنید. اکنون با استفاده از سر سوهان الماس استوانه‌ای، ناهمواری ها و رد باقی مانده از سوهان قبل را از بین ببرید.

صاف کردن ناهمواری های ایجاد شده در طی کار، آخرین مرحله از کاشت ناخن است. به عبارت دیگر، در نهایت می توان از سوهان دستی نرم برای از بین بردن ناهمواری های موجود در سطح ناخن استفاده کرد.

کاشت پلی ژل بهتر است یا کاشت پودر؟

یکی از مهمترین سوالاتی که برای افرادی که کاشت ناخن انجام می دهند، این است که کدامیک از روش های کاشت مناسب تر بوده و شما می توانید از آن استفاده نمایید. کاشت پودر یکی از روش های قدیمی و مهم در کاشت ناخن به شمار می رود و بسیاری از ناخن کارها این روش را به عنوان روش مادر معرفی می کنند.

در کنار کاشت پودر این روزها بسیاری از افراد از کاشت ژل استفاده می کنند و ترجیح می دهند که از همین کاشت برای دفعات بعد استفاده کنند، چرا که کاشت پودر برای بسیاری از افراد حساسیت زا بوده و می تواند برای آن ها مشکلات پوستی زیادی را ایجاد کند.

در ادامه چند مورد از مزایا و معایب کاشت پودر را بیان می کنیم که با مقایسه هر دو نوع کاشت راحت تر بتوانید تصمیم گیری کنید.

۴ مورد از مزایا کاشت پودر

  1. اگر فرد حرفه ای و متخصص باشد این روش روش سریع تری است
  2. مواد پودری در هوای آزاد هم خشک می شود ( زمان بیشتری می برد ) در نتیجه نیاز به خشک شدن مواد با دستگاه UV نیست.
  3. دوام کاشت پودر بیشتر است.
  4. هزینه کاشت پودر از کاشت پلی ژل ارزان تر است

۴ مورد از معایب کاشت پودر

  1. اگر فرد حرفه ای نباشد ممکن است بد فرم و غیر طبیعی جلوه کند
  2. اگزما و حساسیت های پوستی را افزایش می دهد
  3. برای خود ناخنکاران مضر است و باعث مشکلات ریوی می شود
  4. نیاز به تخصص بیشتری دارد و اگر به صورت حرفه ای انجام نشود ممکن است هوا بگیرد یا دچار قارچ و عوارض پوستی شوید

سخن پایانی

با توجه به توضیحاتی که در مقاله ذکر شد اگر هنوز هم برای انتخاب بین انواع کاشت ناخن سوال دارید و دو دل هستید می توانید از طریق راه های ازتباطی ما با ما در تماس باشید و سوالات خود را مطرح کنید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با دوره های آموزشی با ما تماس بگیرید.

با ما در اینستاگرام همراه باشید.

نظرات بسته شده است.